online marketing bureau eindhoven

Afgelopen maand heb ik contact opgenomen met online marketing bureau eindhoven (Websitepromotor). Het bedrijf is ontzettend bekend in Eindhoven. Zo zorgen zij ervoor dat je lokaal goed word gevonden. Een goede kameraad adviseerde mij om diensten van hun af te nemen. Zo heeft hij al ervaring met het bedrijf, wat hem goed bevalt.

No cure no pay

Bij online marketing bureau eindhoven kan je diensten afnemen op basis van no cure no pay. Dit houd in dat je pas hoeft te betalen bij het behalen van de afgesproken resultaten. Voor ondernemers is dit ontzettend fijn. Je maakt namelijk geen kosten als je nog niet op de afgesproken positie staat.

Ik neem nu een maand zoektermen af op basis van no cure no pay en moet zeggen dat het goed bevalt! Om de twee weken krijg ik een rapportage met alle werkzaamheden die zijn verricht. Zo krijg ik een goed inzicht in wat er gebeurt, wat mij een vertrouwt gevoel geeft. De resultaten zijn al stukken beter dan een maand geleden. Ik wil hier daarom zeker mee doorgaan! Indien er mensen opzoek zijn naar SEO? Neem contact op met Websitepromotor.