selecta logo

De beste koffiemachines huren? Klik hier!

Op een maandagmorgen kreeg ik een opdracht van mijn baas. Ik moest namelijk koffiemachines huren. De machines moesten wel aan een aantal voorwaarden voldoen, waar ik rekening mee moest houden. 

Internetlivorno es koffiemachine

Op internet tikte ik koffiemachines huren in. Er kwamen toen verschillende websites met allemaal bijna hetzelfde aanbod. Toch sprong er eentje bovenuit, die mijn aandacht het meeste trok. En dat was een van de grootste koffiemachine leveranciers van Europa, genaamd Selecta. Links en rechts hoorde ik het bedrijf al langs komen. Na het bezoekje aan de website, kreeg het bedrijf alleen maar meer mijn vertrouwen en lag mijn interesse hier zeer hoog.

Selecta

Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid assortiment en is zeer divers. Je hebt kleine machines, maar ook zeer grote. Nu wil mijn baas het niet kopen, maar huren. Ook dit was mogelijk bij het bedrijf. Ik wilde dan ook meer informatie over de machines, omdat mijn interesse steeds meer was. Ik belde de klantenservice. De telefoon werd netjes opgenomen en ik werd direct vriendelijk te woord gestaan. Ze wisten meteen raad met mijn vragen. Super bedrijf! Na het gesprek kreeg ik te horen dat de machine volgende week al binnen kan komen. Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en familie.