Hele leuke jongens slipper

Wat is Nederland af en toe toch een raar land als we over het weer spreken. De ene dag vallen de mussen van het dak omdat het zo warm is, de andere dag heb je de verwarming op twintig graden staan omdat het zo koud is. Zelf heb ik voor alle weersomstandigheden de nodige schoenen in de kast staan, maar mijn zoon heeft alleen maar gympen die hij elke dag aan heeft. Maar laatst kwam hij thuis met de mededeling dat die gympen toch wel erg warm zitten en wilde toch graag een jongens slipper hebben. Eindelijk dacht ik nog, want elke dag die gympen aan was niet echt fris, vooral als hij ’s avonds zijn schoenen uit deed. Die middag heb ik samen met mijn zoon eens op internet gekeken of hij een paar leuke slippers kon vinden, naar de winkel gaan wilde hij niet, dus dit was een geniale oplossing. Ik moet zeggen dat ik er zelf ook van opkeek hoeveel leuke schoenen er voorbij kwamen, vooral op de site van Durlinger.com kwamen leuke schoenen, maar wat belangrijker is voor hele leuke prijzen voorbij. Mijn zoon heeft daarom niet één maar twee paar slippers besteld, samen voor nog geen zestig euro. 29547-develab-1-1