vandongen logo

Mooiste petten borduren doe je hier!

Mijn baas wil petten borduren voor zijn bedrijf.  Nu kan ik dit natuurlijk niet doen, maar wel een bedrijf waar ik eerder van heb gehoord Namelijk Van Dongen. Zij bestaan lang en hebben veel vertrouwen gewonnen bij de klant.vdmdk voorbeeld bedrukking

 

 

 

 

 

Petten borduren kan je ook door hun laten doen, net als vele andere dingen die zij bedrukken. Het aanbod is zeer uitgebreid en er is van alles mogelijk

Zoeken

Op internet zocht ik naar verschillende bedrijven, en vergeleek ze met het aanbod van Van Dongen. En als beste uit de test kwam natuurlijk Van Dongen. Zij zijn veruit de beste in wat ze bieden en hebben ook de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Ik heb besloten om contact met ze op te nemen en om te vragen of ze ook mijn opdracht aankunnen.

Contact

De telefoon werd netjes door een van de medewerkers opgenomen en ik werd vriendelijk te woord gestaan. De medewerker herkende mijn opdracht, en verbond me door met een van de medewerkers die mij weer verder kon helpen. Voordat ik het wist, had ik de volgende week alweer een advies op maat! Super bedrijf. Ik kan me geen beter bedrijf bedenken dan zij, en ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en familie.