Opzoek naar een grafisch vormgever in Amsterdam

Omdat ik voor mijn baas opzoek moest gaan naar een grafisch vormgever, ben ik op het internet gaan zoeken. Door bij de wel bekende zoekmachine grafisch vormgever Amsterdam in te typen, kwam ik op de website terecht van Cyprian Koscielniak. Deze naam kwam me wel een beetje bekend voor en las dan ook op de website van Cyprian Koscielniak dat hij verschillende dingen heeft gedaan voor NRC, Elsevier en Phillips. Dit moest dus wel een hele goede “kunstenaar”zijn en besloot om contact op te nemen met deze ondernemer voor mijn baas. Al snel werd ik gebeld door deze ondernemer en maakte ik een afspraak samen met mijn baas om te kijken naar zijn ontwerpen.

grafisch vormgever Amsterdam

Prachtig en appart

De grafisch vormgever in Amsterdam heeft heel mooi en appart werk. Op de dag van onze afspraak werden wij dan ook vriendelijk geholpen door Cyprian Koscielniak. Hij liet zijn werk zien aan ons en vertelde dat als mijn baas iets speciaals wilde, dat hij dat ook kon maken. De kosten viel ook nog mee en mijn baas ging toch voor een bestaande kunstwerk van deze onderneming. Als jij op de website kijkt van deze onderneming kunt u zijn portfolio bekijken, dan ziet u meteen wat ik bedoel.