Opzoek naar gezonde afslankpillen?

De zomer was in aantocht en ik wilde echt nog wat kilootjes kwijt. Via mijn lieve buurvrouw hoorde ik over gezonde afslankpillen. Omdat ik al verschillende pogingen had gedaan om af te slanken (zonder het gewenste resultaat) was mijn nieuwsgierigheid gewekt en vroeg aan de buurvrouw of er een website was waar ik even op kon kijken. Ze gaf me toen een briefje met daarop de gegevens van de site www.rachelhulshof.nl. Ik heb de website rustig even doorgelezen. Overigens had ik bij de buurvrouw al gezien dat het bij haar fantastisch geholpen had. Die was het afgelopen jaar vijftien kilo afgevallen. 

Nu lukte het mij wel om af te vallen en ik ben er superblij mee

ik heb daarna gelijk de gezonde afslankpillen besteld en ben er dezelfde week nog aan begonnen. Uiteraard samen in combinatie met gezond eten en sporten of meer bewegen. We zijn nu een paar maanden verder en ik ben al vijf kilo kwijt. Wat mij bij eerdere afslankpogingen nooit lukte gaat nu wel goed en uiteraard ga ik nog even door want mijn streefgewicht heb ik nog niet bereikt maar dat gaat met deze afslankpillen helemaal goed komen. Een geweldige ervaring en ben er echt heel blij mee.