logo regiopromotor

Tip: lokale vindbaarheid!

Vandaag ga ik het hebben over lokale vindbaarheid. Veel  bedrijven maken gebruik van lokale vindbaarheid. Voornamelijk bedrijven die gevestigd zijn door heel Nederland maken hier gebruik van. Tegenwoordig is marketing erg belangrijk voor bedrijven. Zo kan je met marketing veel klanten krijgen al moet je het wel professioneel uitbesteden. Gelukkig zijn er bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zo neem ik diensten af bij Regiopromotor. Het bedrijf zorgt ervoor dat je lokaal goed vindbaar word. Dit kan op maandelijkse kosten of op basis van no cure no pay. Dat wil zeggen dat je pas betaald als het bedrijf de afgesproken posities heeft behaald. Dit is voor het bedrijf erg motiverend, omdat ze zo snel mogelijk de gewenste posities willen halen.

Prettige werkwijzelogo regiopromotor

Regiopromotor heeft een prettige werkwijze. Ze sturen mij maandelijks een rapportage met alle werkzaamheden die zijn verricht voor de zoektermen. Zo krijg je een goed inzicht van wat er gedaan word. Daarnaast krijg ik ook alle posities doorgestuurd. Zo kan je goed zien of er voorruitgang in zit of niet. Persoonlijk vind ik dat erg fijn!

Voor regionale online marketing moet je echt bij Regiopromotor zijn. Bekijk de website voor meer informatie en neem contact op bij vragen!