logo_tuinberegening

Vijverslang voor een fontein besteld

vijververlichtingDe vijver in mijn tuin had ik helemaal zelf aangelegd. Het was de eerste keer dat ik zo’n project heb gedaan en ik was er heel erg tevreden mee. Heel veel onderdelen zoals een vijverslang had ik via het internet besteld. Omdat ik alles al af had wilde ik deze keer een fontein in mijn vijver plaatsen, omdat mij dat heel erg mooi vond.

Besteld

Alle onderdelen had ik de vorige keer besteld bij Tuinberegening.nl. Het was mij toen zo goed bevallen dat ik deze keer weer alle onderdelen makkelijke via de website ga bestellen. De fontein voor mijn vijver had ik al, maar ik moest nog een aantal onderdelen hebben zoals een vijverslang die lang genoeg was.

Op de website zag ik al een aantal benodigdheden staan. Nadat ik goed had gezocht via de website heb ik alle onderdelen kunnen vinden. De onderdelen heb ik in mijn winkelmandje geplaatst en deze heb ik heel erg makkelijk afgerekend.

De bestelling kwam mooi op tijd aan en daarom kon ik aan de slag met de fontein. Het was niet heel erg makkelijk, maar ik ben heel erg blij met het eindresultaat. De fontein doet het goed en staat geweldig!